Qraia lanceert Mailings

Stuur jouw contacten eenvoudig een mailing, met de nieuwe koppeling. Op deze manier kan je eenvoudig contacten vanuit je CRM selecteren en die een nieuwsbrief of update sturen.

Wij leggen je uit hoe het werkt en welke stappen je moet nemen. Want vanwege steeds strenger wordende spam en phishing controles, moet je een paar zaken goed instellen.

Stap 1. Maak een Brevo account aan.

Wij gebruiken Brevo om veel mails te versturen, zoals de nieuwsbrief van Qraia. Stuur je regelmatig een email naar meer dan 10 mensen, dan is het sterk aan te raden om daar een professioneel email programma. Wij kiezen voor Brevo, omdat dat een goede reputatie heeft en redelijk eenvoudig werkt. En, heel belangrijk, een goede deal aanbieden voor het aantal emails.

Dit moet je echt niet met je eigen mail vanuit Outlook of Mail doen. Dan wordt je binnen de kortste keren op alle spam filters gezet. Als je nooit meer dan 100 mensen een mail zal sturen, dan kom je er misschien mee weg. Maar als je regelmatig mailings wilt sturen, dan is een professioneel mail programma echt een must!

Stap 2. maak de connectie

ahh

API key

veiligheid

Stap 3. maak email