Waarom gratis crm gebruiken?

Goedkoop is duurkoop. Die uitspraak ken je vastwel. Maar soms hoeven dingen niet duur te zijn, om (voor jouw doeleinde) toch goed te zijn. Als je opzoek bent naar de basis functionaliteiten dan is het niet verstandig om een groot en duur crm systeem te gaan gebruiken, dat is weggegooid geld. Aan de andere kant, wil je alles op papier of in Excel blijven bijhouden dat is toch ook niet optimaal?

 

Gratis CRM systeem

 

Er zijn niet heel veel goede tools die betaalbaar (of gratis!) zijn en nog goed werken ook. De meeste zijn duur en complex, laat staan betaalbaar of gratis. Qraia CRM wel. Onze visie is namelijk dat je voor iedereen een simpel crm systeem kan maken, met goede basis functionaliteiten. En dat je daarboven op een betaalde versie kan maken, met meer functies en mogelijkheden.

Met het gratis CRM systeem van Qraia kan je contacten opslaan, bedrijven toevoegen, notities maken en taken bijhouden. Je kan heel eenvoudige deze zaken aan elkaar koppelen, zodat je een goed overzicht houdt van je bedrijf gegevens.

Dit is een eenvoudig CRM systeem, wat voor veel kleine ondernemers heel nuttig is om alle data op een centrale plek te noteren. En te kunnen terug vinden.

 

Betaalde CRM functies

 

Daarbovenop biedt Qraia CRM betaalde functies aan om meer mogelijk te maken. Samen werken met collega’s is hier een voorbeeld van. En Tags om data te organiseren rondom om onderwerpen, dan heb je verschillende notities, taken, contacten en bedrijven bij dat onderwerp op 1 plek bij elkaar.

Qraia is in ontwikkeling en er zullen meer slimme functies worden toegevoegd. De basis blijft dat je bepaalde functionaliteiten gratis kan gebruiken. En als je op zoek bent naar meer of slimmere oplossingen dat daar een betaalde oplossing voor is.

Probeer het zelf maar, je kan tenslotte gratis starten.